Cliëntervaringen over de therapie van Psycholoog Haarlem

Ik heb een aantal mensen gevraagd kort een stukje te schrijven over de therapie die ze bij mij gevolgd hebben.

5/5

“Bedankt voor je hulp. Ik sta nu sterker in het leven”

5/5

“De relatietherapiesessies bij Mirjam hebben ons wakker geschud. Het is ons gelukt om uit de dagelijkse sleur te komen en weer echt tijd voor elkaar te nemen”.

5/5

Ik kwam bij Frederike omdat ik het afgelopen jaar niet lekker meer op mijn werk zat. Mijn natuur is om me aan te passen en het beste er van te maken. Maar na een jaar van proberen en elke keer maar weer tegen de lamp lopen, besloot ik hulp te zoeken. De begeleiding van Frederike heeft me de mogelijkheid gegeven stil te staan, op adem te komen en weer helder te krijgen wat ik wil en hoe ik dat wil.

5/5

Frederike heeft mij enorm geholpen in een tijd dat ik het even allemaal niet meer wist. Haar manier van werken maken het fenomeen ‘een psycholoog hebben’ ineens heel toegankelijk. Ze had aan een half woord genoeg om te begrijpen waar ik mee zat. Ik ben een stuk rustiger geworden en dat levert mij een goed gevoel, betere energie en leuk werk op!

5/5

Voor jou is het gewoon je werk, je bent er in ieder geval heel erg goed in en daarom ben ik enorm blij dat jij op mijn weg bent gekomen. En dat in slechts 3 sessies! Hopelijk blijft het bij deze 3, maar mocht ik ooit weer vastlopen met mezelf dan ben jij de eerste die ik bel.

Contact

Heb je nog vragen of wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Neem telefonisch contact op of vul het contactformulier in – Psycholoog Haarlem.