Psychologen Haarlem

Er zijn verschillende behandelaren werkzaam in Haarlem. Meer weten over de psychologen of therapeuten? Bekijk dan de persoonlijke pagina’s op Psychologen Nederland of lees hieronder korte informatie over de psychologen.

Contact met Psycholoog Haarlem

Heb je een vraag over een psycholoog of over jouw klacht? Bel ons (023 – 2302063) wij helpen je graag en geven je graag advies of stuur een mail via onze contactformulier.

Frederike Mewe, Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Frederike Mewe

Je kan bij mij terecht voor uitlopende klachten en problematiek, maar ik help in mijn praktijk vooral veel mensen die op een bepaald punt in hun leven zijn vastgelopen.


Maaike Schelling, Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Maaike Schelling

Maaike kan je helpen om uit je negatieve gedachtepatroon te komen. Je kunt bij haar terecht voor allerhande problematiek, maar ze heeft veel ervaring met het behandelen van ADHD, angsten en depressies.


Ida de Waal, GZ Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Ida de Waal

Ida is gespecialiseerd in oplossingsgerichte cognitieve gedragstherapie en je kunt bij mij terecht voor problematiek als stress, loopbaanvragen, verliesverwerking, trauma’s en depressies.


Anne Cox, Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Anne Cox

Ik behandel een heel breed spectrum aan klachten, want ik heb veel ervaring met verschillende problematiek. Daarnaast heb ik veel affiniteit met ADHD, ADD, relatietherapie en traumaverwerking.