Psychologen Haarlem

Er zijn verschillende behandelaren werkzaam in Haarlem. Meer weten over de psychologen of therapeuten? Bekijk dan de persoonlijke pagina’s op Psychologen Nederland of lees hieronder korte informatie over de psychologen.

Contact met Psycholoog Haarlem

Heb je een vraag over een psycholoog of over jouw klacht? Bel ons (023 – 2302063) wij helpen je graag en geven je graag advies of stuur een mail via onze contactformulier.

Mirjam Heijnis, Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Mirjam Heijnis

Cliënten vinden mijn persoonlijke benadering en specifieke manier van begeleiden plezierig. Je merkt dat ik jouw je weg laat gaan. Ik geef je een gevoel van zelfredzaamheid, zodat je op een bepaald moment zelf de situatie aankunt


Anne Cox, Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Anne Cox

Ik behandel een heel breed spectrum aan klachten, want ik heb veel ervaring met verschillende problematiek. Daarnaast heb ik veel affiniteit met ADHD, ADD, relatietherapie en traumaverwerking.


Ida de Waal, GZ Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Ida de Waal

Ida is gespecialiseerd in oplossingsgerichte cognitieve gedragstherapie en je kunt bij mij terecht voor problematiek als stress, loopbaanvragen, verliesverwerking, trauma’s en depressies.


Frederike Mewe, Psycholoog, Haarlem

Psycholoog Haarlem - Frederike Mewe

Je kan bij mij terecht voor uitlopende klachten en problematiek, maar ik help in mijn praktijk vooral veel mensen die op een bepaald punt in hun leven zijn vastgelopen.